Nationala de fotbal a Romaniei disputa un meci extrem de important in economia calificarii la Campionatul Mondial de fotbal 2014, care se va desfasura in Brazilia. Adversarul din aceasta seara este Olanda, una dintre cele mai puternice nationale din lume. Partida va incepe la ora 21:30 si se joaca pe Amsterdam Arena.

Ramaneti pe site si urmariti partida in formatul LIVE TEXT:Va vom tine la curent cu tot ce se intampla in acest meci, minut cu minut.

Olanda – Romania LIVE TEXT


Prima Repriza: Olanda – Romania

Minutul 1: Partida a inceput.
Minutul 2: Robin van Persie este prins in offside in urma unui atac al gazdelor.
Minutul 5: Ocazie de gol Romania!!! Romania are prima ocazie de gol, dupa o actiune pe partea dreapta, Adi Popa ii paseaza in careu lui Bogdan Stancu dar portarul olandezilor iese la timp si blocheaza actiunea de gol.
Minutul 7: Pantilimon scoate de sub bara sutul lui Strootman.
Minutul 9: Ocazie mare de gol Olanda!!! Van Persie primeste o centrare perfecta de la Lens, dar acesta trimite din 5 m peste poarta lui Pantilimon.
Minutul 12: Goool Olanda!!! Van der Vaart trimite plasat din afara careului in drepta lui Pantilimon care vede mingea tarziu si scorul este 1-0.
Minutul 23: Adi Popa patrunde in careu dar este blocat de fundasul olandez, Blind.
Minutul 30: Bogdan Stancu primeste o pasa buna de la Pintili insa acesta nu il vede pe Grozav in stanga si prefera sa ii trimita in dreapta lui Adi Popa care nu reuseste sa ajunga mingea.
Minutul 36: Ocazie mare de gol Romania!!! Adi Popa trimite milimetric pe langa poarta aparata de Stekelenburg.
Minutul 45: Finalul primei reprize ( Olanda – Romania 1:0 ) .

Repriza a 2-a: Olanda – Romania

Minutul 46: A inceput repriza a doua.
Minutul 56: Goool Olanda!!! Robben centreaza in careu, iar Van Persie marcheaza un gol superb cu capul, mingea depasindu-l in aer pe Pantilimon.
Minutul 63: Goool Olanda!!! Van Persie reuseste dubla, marcand din lovitura de la 11 m si il egaleaza pe marele Johan Cruyff la numarul de goluri marcate pe nationala Olandei.
Minutul 68: Intra Adi Mutu in teren in locul lui Grozav.
Minutul 90: Goool Olanda!!! Lens marcheaza si Olanda duce scorul la 4-0.
Minutul 93: Final de meci. ( Olanda – Romania 4:0 )
Olanda – Romania LIVE TEXT 4 – 0